Conferencia d’Eduardo Manchón en el marc del Màster en Interacció Persona-Ordinador

Download Pdf

Títol: “Contextualización del Profesional de la Interacción: trayectoria profesional en HCI, desde la Caixa hasta Google
A càrrec de: Sr. Eduardo Manchón
Dia: divendres 5 de novembre
Lloc: Sala de Graus EPS (aula 3.03)
Hora: 18:00

Resum: Eduardo Manchón ha estat relacionat amb la disciplina IPO (o HCI) des de fa 9 anys. En aquesta xerrada i a través de la seva trajectòria personal, es veuran les diferents opcions i el treball real d’un professional de la IPO en el seu dia a dia.
El conferenciant va començar treballant a “la Caixa” com especialista en usabilitat en els temes de banca on-line, caixers i mòbils. Posteriorment treballa como a consultor independent d’usabilitat comptant amb clients com Movistar, Coca-Cola, la Casa del Libro, etz. Més endavant endegà un projecte personal que el va fer conegut arreu, el projecte Panoramio.com, adquirit per Google en el 2007 i que és la base que permet situar fotografies de persones de tot el món a GoogleMaps. Treballa a Google com a User Interface Designer durant gairebé tres anys fins que, motivat pel seu caràcter inquiet, decideix encetar un nou projecte, askaro.com.
En la xerrada ens parlarà de la seva trajectòria professional i tindrem l’oportunitat de contactar-hi en primera persona.

Tothom hi és convidat